Toimistotukku Talka Porvoo - Vankkaa osaamista vuosikymmenten kokemuksella

Kassakoneet

CASIO KASSALAITTEET

Toimitamme Casio kassakoneet ja kassajärjestelmät lisälaitteineen. Kassakoneisiin on saatavilla kattava lisälaitevalikoima, jolla jokainen kassajärjestelmä saadaan sovitettua asiakkaan tarpeisiin sopivaksi.

Casio kassakone on luotettava ja toimiva vaihtoehto kassanhallintaan kaiken kokoisiin kassapisteisiin. Casio kassakoneet ja kassajärjestelmät palvelevat yrityksiä pienistä kahviloista aina suuriin marketteihin asti. Tuoteluettelostamme löydät valikoiman Casio kassakoneita ja lisälaitteita. Tarvittaessa meiltä voit myös vuokrata kassakoneen ja tarvittavat lisälaitteet.

Erikoismyymälöissä ja ravintoloissa tarvitaan myös taustaohjelmisto millä kassapäätteiden myynti ja tuotehallinta ylläpidetään. Casio CBMS ohjelma on erityisesti tähän käyttöön tehty suomenkielinen kattava taustaohjelma.

 

Esimerkkejä käyttöpaikoista:

* Pienet ravintolat, Kahvilat, Lounaspaikat

V-R7100, V-R200
* Ravintolat ja terassit QT6600, V-R7100

* Palvelupisteet, Kaupat, Päivittäistavara.

V-R7100

* Erikoismyymälät, Putiikit, Kioskit,

V-R7100, V-R200

* Parturit, Kampaamot, Vaatekauppa,  Muoti-ja kauneus, Kosmetologit, Grillit, Pizzeriat, Pikaruoka, Erikosmyymälät, Pikamyynit

* Kioskit, Kahvilat, Messumyynti

V-R7100, V-R200

 

SE-S 3000 ja SE-S400 mallisto

* CBMS taustahalllinta ja varasto QT6600

       

 


Vuokrakassat ja maksupäätteet
Tarvitsetko kassakoneen lyhytaikaiseen myyntikäyttöön? Vuokraamme kassoja ja maksupäätteitä kesätapahtumiin, terassikäyttöön, messukäyttöön, festareille, konserttimyyntiin, joulumyyjäisiin, yms. tilapäiseen käyttöön. Soita ja pyydä tarjous kassakoneen tai maksupäätteen vuokrauksesta myynti@talka.com

Vuokraamme koneita pitkäaikaiseen käyttöön. Tyypillisesti vuokrasopimus on 36 tai 48 kuukautta. Vuokrakoneissa on jatkuva tuki- ja ylläpitopalvelu sekä huoltosopimus. Palvelut ovat voimassa koko sopimusjakson.

Soita suoraan tai pyydä laitetarjous s-postilla myynti@talka.com


 

Toimistotukku Talka


  

 

 

 CASIO CBMS taustaohjelmisto

CASIO CBMS on monipuolinen, mutta edullinen ratkaisu liiketoiminnan hallintajärjestelmäksi. Varastonvalvonta, reseptiikka, inventointi, ostotilaukset, katelaskenta, kassapäätteen näppäimistön ja muiden toimintojen hallinta hoituvat helposti ja varmasti. Raportointi on vertaansa vailla. CASIO CBMS taustaohjelmistossa on täysi tuki QT6100 ja QT6600kassapäätteisiin.

 

 

 

 

 

 

Casio SE-S kassamallisto

Mallistoon kuuluu kaksi kassakonetta jotka ovat helppoja ja yksinkertaisia käyttää, eivät vaadi kattavaa ohjelmointia ja koneen voi ottaa suoraan laatikosta ja perutaa itse helposti käyttöön. Mukana on valmiina Suomen myyntiin tehty perusohjeltma, Euro valuutut ja kattava käyttöohje. Koneiden takuu on 12 kuukautta.

SE-S3000 koneessa on 2 kuittirullaa ja iso Euro kassalaatikko: 5 kolikkoa, 4 seteliä.

SE-S400 on toimitetaan yhdellä kuittirullalla ja kapealla rahalaatikolla missä on 4 kolikkoa ja 3 setelilokeroa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
Casio V-R7100
 
Casio QT-6600
 
 
 
Casio V-R200 Black
 
 
 
Casio V-R200 White
 
 
 
Casio CBMS kassan hallintaohjelma
 
 
 
Casio SE-S3000 kassakone
 
Casio SE-S400 kassakone
 
 
 
 
 

 

 


Toimistotukku Talka Oy | Teollisuustie 30 Porvoo | 0207 940 420 | myynti@talka.com