top of page

ERGONOMIA JA KALUSTEET

Työpisteen mukavuus ratkaisee

toimistotukku-ergonomia-ja-kalusteet-kansikuva.jpg

Toimiston hyvä työympäristö ja ergonomiset ratkaisut luovat positiivista ilmapiiriä työyhteisöön. Oikea mitoitus, kalusteiden sijoittelu, valaistuksen hallinta, tuolien, sähköpöytien ja kokonaisvaltainen ergonomia luovat toimivan työpisteen.

Lähtökohtamme on laadun ja ergonomina yhdistäminen asiakkaittemme parhaaksi.

Työergonomia​

Yhä usempi yritys panostaa työergonomiaan ja työssäviihtyvyyteen. Ei ole samantekevää tehdä työtä vuosikymmeniä vanhoilla kalusteilla tai istua tuolilla minkä säädöt ovat loppuun käytetty, kaasujalka tyhjä ja päälliset rikki kuluneet. Työpisteen valaistus voi olla riittämätön tai päätetyöskentelyssä ikänäkö haittaa tarkkuutta.

Onko kaluste arvokkaampi kuin ihminen?

Joskus tuntuu että vanhoista toimistokalusteista ei osata luopua. Mielestämme on työntekijän aliarvioimista heidän mukautuminen jäykkien ja kömpelöiden kalusteiden ääreen samalla odottaen heiltä parasta tehokkuutta ja tuottavuutta. Työntekijä on menestyvän yrityksen arvokkain voimavara ja investointi. Huolehdimme siitä että yrityksen tärkein voimavara viihtyy hyvin ja tuottaa positiivisen tuloksen. Oikein suunniteltu ergonominen työpiste tuottaa työntekijälle hyvän fiiliksen ja parantaa yrityksen tuottavuutta.

Väärä työasento tekee kipeää​

Ihminen on mukautuvainen ja vartalo joustaa äärimmilleen tarvittaessa. Ajan kuluessa väärästä ja haitallisesta työasennosta muodostuu tapa olla työpöydän ääressä. Tämä tapa johtaa jossain vaiheessa työterveyslääkärin vastaanotolle niska-hartia-selkä tai tukielinvaivoina.

Miten välttää turhia sairauspoissaoloja?

Teetpä työsi seisten, istuen tai molempia yhdessä, on meillä tarjota ergonomiset välineet ja kalusteet toimiston ja työpisteen trimmaamiseksi. Talkan tarjoamat toimistokalusteet ja ergonomiset ratkaisut ovat ensiaskel hyvään työssä viihtyvyyteen. Monesti jo pelkän työtuolin ja pöydän uusiminen on oikea ratkaisu.

Resepti on yksinkertainen

Tilaa Talkan asintuntija luoksesi tekemään kartoitus työpaikan ergonomianpäivitykselle ja ota askel kohti hyvää työpäivää.

Mies tekee työtä tietokoneella

Hyvin toteutettu työpistesuunnittelu ja toimitilat luovat työssä viihtyvyyttä ja auttavat työntekijöitä tekemään työnsä väsymättä paremmalla fiiliksellä.

bottom of page