top of page

Tulosta – skannaa – kopioi – arkistoi – lähetä

Toshiban monitoimilaitteet

Toshiba monitoimilaitteet vastaavat käyttäjiensä tarpeisiin ja mukautuvat muuttuviin tarpeisiin. Laitteet edustavat viimeisintä teknologiaa ollen aina valmiina verkossa. Toshiba on merkki laadusta, teknisestä osaamisesta ja helppokäyttöisyydestä. Ympäristöystävällisen Toshiban monitoimilaitteet ovat suunniteltu ja toteutettu tarkat ympäristökriteerit huomioiden. Kaikille Toshiba monitoimilaitteille on myönnetty Joutsen ympäristösertifikaatti. Yhdessä Toshiban kanssa autamme säästämään yrityksen kustannuksia, vähentämään turhia tulosteita ja kopioita ympäristö huomioiden.

Toshiba työkalut

  • Tulostus - kopiointi - skannaus

  • Turvallinen ja suojattu verkkotyöskentely

  • Turvakopiointi ja -tulostus

  • Salausratkaisut ja kiintolevyjen tietoturva

  • Käytetyn koneen tietoturva ja kiintolevyjen tuhoaminen

  • Yhteensopivuus PC ja Mac käyttöympäristössä

Toshiba ylläpitopalvelu

Toshiban monitoimilaitteen myötä saatte käyttöön Toshiban kustannustehokkaan ylläpitopalvelun ja organisaation. Verkkoliitännän avulla tehtävä vikadiagnoosi ennakoi värien täydennykset, määräaikaishuolto ja laitteen toimivuuden

monitorointi vähentää käyttökeskeytyksiä. Toshiba huollon vasteaika ja paikalle saapuminen on oleellinen asia Toshiba palvelusopimuksessa.

Toshiba ympäristölupaus

Kehitämme toimintamallejamme ja panostamme jatkuvaan tutkimukseen ja tuotekehittelyyn. Tuotesuunnittelun rooli metalli ja muovijätteen vähentämisessä on oleellista ja tämän kautta Toshiballa materiaalien ja tuotteiden elinkaaren aikaisiin ympäristövaikutuksiin on panostetaan aktiivisesti. Rajoitamme Toshiba tuotannossa muovilajikkeiden määrää, jotta käytöstä poistuvan laitteen kierrätettävyys on ympäristön kannalta kestävää. Tavoitteena on vuoteen 2025 mennessä vähentää ensiömuovien osuutta 80% ja lisätä kierrätysmuovin käyttöä 50%.

Toshiban kopiokone

Toshiba on enemmän kuin monitoimilaite, Toshiba on kumppanuussuhde kanssanne!

bottom of page