top of page

KASSAT JA MAKSUPÄÄTTEET

Toimiva kassajärjestelmä on myyntipisteen peruskallio

Talkan kassaratkaisut kattaa yksittäisen myyntipaikan tarpeet kasvaen monessa pisteessä toimivalle ketjulle asti. Olipa kassatarve kokoaikaista tai kesäjaksolle tai messuille tarvittavaa tilapäistä tarvetta, saat oikeat kassalaitteet Talkan kautta. Olemme toimittaneet yli 1000 kassaa asiakkaillemme jotka arvostavat kestävyyttä ja laatua, laittieston käytettävyyttä toimialalla, tuki ja huoltopalveluita.

Kassalaitteet

Toimiva kassajärjestelmä on myyntipisteen peruskallio! Mando kassajärjestelmä on joustava, helppo hallita ja käyttäjien kiittämä kassa. Mando järjestelmä on kehitetty käyttäjien tarpeet huomioiden, ja toiminnot ovat erittäin loogiset.


Mandon käyttäjät kiittävät sen helppoa käyttöä ja nopeaa myyntitapaa. Liity iloisten Mando käyttäjien joukkoon ja paranna yrityksesi tulosta.
 

  • Mando toimii myös ilman jatkuvaa verkkoyhteyttä, myynti jatkuu Offline tilassa

  • Kattavat toiminnot ravintoloille: keittiötulosteet, pöytämyynti, laskunjako, varasto, inventaariot, viranomaisraportointi, jne.

  • Maksupääteliittymät Nets ja Verifone maksupäätteille.

  • Viivakoodien ja varaston hallinta erikoistuotemyynnin tukena. Kuitti asiakkaalle sähköpostilla tai paperitulosteena.

  • Laajat ja kattavat raportoinnit pilvessä pääkäyttäjille sekä kirjapitoon.

  • Näppäimistön reaaliaikainen muokkaus verkossa selaimella, välitön muutos kassaan.

  • Mando ylläpito ja huoltopalvelut Talkasta.

Maksupäätteet

Ilman maksupäätettä et tee kauppaa. Näin se vaan on, huolimatta että käteinen raha on edelleen olemassa.
 

Talka toimittaa Nets ja Verifone maksupäätelaitteita, jotka ovat Suomessa maksupäätteiden markkinajohtajia. Vuokraamme maksupäätteen jopa päiväksi ja pidemmälle ajalle riippuen käyttötarpeestasi. Teemme teille kaiken valmiiksi ja pääte on nopeasti myyntivalmiina. Tilaa maksupääte Talkasta, samalla saat paikallisen päätetuen ja joustavan palvelun.

Maksupääte
Kassalaitteiston hankinta ei ole vaikeaa oikean kumppanin kanssa. Teemme asiakkaalle käyttökartoituksen jotta hankinta kohdistuu oikeaan laitteistoon.
Kassajärjestelmä
Mando logo
Maksupäätteitä
bottom of page